Számunkra minden projekt különleges

Éppen ezért fontos, hogy minden szükséges információt megosszunk egymással, így az Ön igényeit szem előtt tartva fogunk megoldást találni.

 Magyarországon díjmentesen a helyszínre vonulunk és mérnökeink segítségével felmérjük a bontási és a telepítési helyszín, illetve a berendezések teljes állapotát.

A telepítési helyen elvégezzük az egyes energiaellátó rendszerek (villamos áram és gáz), valamint más rendszerek (tűzoltó rendszer, kémény stb.) tervezési munkájához szükséges adatgyűjtést és meghatározzuk a hatósági eljárásokhoz szükséges dokumentációs listát is.

 Tervet készítünk a szállítás kivitelezésére, különös tekintettel a fel- és lerakodás biztonságos megvalósítására. Megtervezzük a szállítási útvonalat, figyelembe véve a költöztetett gépsor tömegét, méretét. 

A szállított gépek mérete bármekkora lehet! Megoldást találunk akár 400 tonna tömegű gépek és elemek mozgatására is. Nem jelent gondot a túlméretes teher szállítása sem, nyerges vontatóink különlegesen széles és hosszú trailerekkel felszerelhetőek.

 Az útvonalon található hidak, felüljárók teherbírását statikus kollégáinkkal ellenőrizzük. A lerakás helyszínén felrajzoljuk a gépsor és a gyártó egységek várható helyét, megtervezzük a helyszíni összeszerelés menetét.

Ezen munka elvégzése után tudjuk pontosan meghatározni, hogy az üzembeállítás milyen kockázatokkal és milyen költségekkel jár.

 

Pontos árajánlatot csak a felmérések után kapott adatok alapján tudunk adni. Vegye fel velünk a kapcsolatot!