Gyártelepítés

Megbízható technikai háttérrel vállaljuk komplett üzemek, gyártósorok költöztetését.

A gazdasági szereplők igyekeznek megfelelni a piac folytonos változásának. Az üzemek működési költségeit alacsonyan kívánják tartani. Ezért egyre többen olyan országba telepítik gyáraikat, ahol kedvezőbbek az adózási, befektetési és munkaerő-piaci feltételek.

Sok gyártóüzem a bővítés során áthelyez gépsorokat az optimális működtetés érdekében a telephelyén belül. Ennek köszönhetően minden nap új kihívások elé nézünk, s a növekvő igényeknek meg is felelünk.

Nehézáru szállítás

Megoldást kínálunk bármekkora alkatrész, vagy gyártóeszköz szállítására. Tapasztalataink azt mutatják, hogy legtöbbször nem megoldható egy hagyományos kamionos szállítás, szükség van extra nagy szerelvények igénybevételére. 

Gépmozgatás

Egy gyártóegységen belül a folyamatok optimalizálása céljából szükséges lehet bizonyos gépsorokat áttelepíteni, esetleg az új gépeknek helyet szorítani a meglévők között.

Kis helyen is gyorsan, biztonságosan dolgozunk.

Így dolgozunk mi

Ismerje meg Ön is a Home Cartel Kft által alkalmazott gép- és gyártósor telepítési munkafolyamatot! Megbízás esetén ezekre a lépésekre számíthat Ön is, nem kell váratlan helyzetektől tartania.